MENU
Search
Search
MENU

ALBUM & BERÄTTELSER

Er historia. Familjens arvegods.

copertine-album-fotografici-1600x530

För er och den kommande generationen

Tänk dig att du i framtiden sitter ner med era barn. Du visar dom er släkt och er härliga bröllopsdag. Dom får se hur du och din make/maka såg ut för länge sedan, vad ni gjorde när ni gifte er och hur några av er

En välgjord bröllopsbok med fotografier är mycket mer än en vanlig bok. Den innehåller berättelsen om två släktgrenar som förenas. Boken kan njutas av er, era vänner och familj genom årtionden när dagens DVD skivor, USB minnen och hårddiskar blir oanvändbara. I framtiden blir den ett ovärderligt arvegods för era barn och barnbarn. Jag är mycket stolt över de bröllopsböcker vi skapar.

 

qbook qribbons  qopen

Berättelsebok vs bildbok

Bröllopsböcker från John Hellström är annorlunda. De är inte bilderböcker. De är berättelseböcker.

I en vanlig bildbok så trycks många bilder in utan tanke på en röd tråd. Bilderboken börjar ofta planeras efter fotograferingen och bilderna väljs ut en och en utan tanke på helheten.

I en berättelsebok så planeras boken redan före fotograferingen för att bilderna skall skapa en helhet tillsammans. En berättelsebok följer en kronologisk ordning med olika avsnitt. Den har översiktsbilder och detaljbilder i en speciell ordning, likt berättelsen i en bra biofilm. Berättelseboken har även övergångsbilder mellan olika episoder av bröllopsdagen, på ett sätt som är mycket mer njutbart för ögonen.

 

MaterialSwatchBook

Skräddarsy ert eget konstverk i bokform

Skillnaden mellan våra exklusiva bröllopsböcker och vanliga fotoböcker är enorm. Vanliga böcker är limmade, gulnar över tid och sidorna kan lossna över tid. Våra noga utvalda böcker är handgjorda av de bästa bokbinderierna i världen och skapade att vara över generationer.

Några bilder på böckerna ger inte en rättvis upplevelse. Ni bör uppleva dem före köp genom att hålla i dem och bläddra, så ni kan känna de härliga materialen. Då blir skillnaden i kvalité uppenbar. Jag har många materialprover och hjälper er gärna att ta fram just er speciella bröllopsbok.

Mitt mål är att er bröllopsbok skall vara så värdefull, att det skulle vara första saken ni räddar om huset brinner ner.

Välkomna att boka en visning!