MENU
Search
Search
MENU
0
of
0

PORTRÄTT & BRÖLLOPSFOTOGRAF

Minns för alltid

Fotograf i Stockholm, Sverige och internationellt

Klicka här och skriv en email: john(at)hellstrom.com
Ring min mobil: 0733-668600

Vad roligt att ni besöker min hemsida. Jag heter John Hellström och har förmånen att fotografera bröllop, porträtt och mode. Jag utgår ifrån Stockholm, men reser även runt om i världen.

Jag är bröllopsfotograf för att jag älskar att fånga de speciella ögonblick som verkligen betyder något, de små detaljerna som ni noggrant har planerat och de starka känslorna som upplevs under denna en-gång-i-livet dag.

För mig handlar det om att bidra till en härlig bröllopsupplevelse och skapa underbara bröllopsböcker som blir glädjefyllda minnen livet ut. Jag arbetar därför på ett personligt sätt för att ge varje par bästa möjliga service.

Ta några sekunder och fyll i kontaktformuläret. Jag vill gärna lyssna på era bröllopsplaner och vad ni ser fram emot i fotograferingen!

Välkommen,
John

 

Läs de senaste blogg inläggen

 

Vänliga ord från tidigare bröllopspar

Vi har inte tillräckligt med ord att uttrycka vår tacksamhet! Snabbt, personligt och professionellt. Det syns att du brinner för fotograferingen!
Marina & Kent

 

Vi är så glada över att du fotograferade på vårt bröllop och över att vädergudarna var med oss på vår bröllopsdag! Du kändes väldigt proffsig! Vi är supernöjda med bilderna. Stort tack!

Cindra & Per

 

Tack så himla mycket för din passion och all tid som du har lagt ner på vårt bröllop. Vi är så nöjda som man kan bli. Har redan bestämt oss för att anlita dig till dopet!
Elli & Jan

 


Kontakta John och följ på sociala medier

John Hellström är porträtt och bröllopsfotograf i Stockholm, Sverige och internationellt. Letar ni efter en erfaren fotograf för bröllop, porträtt eller liknande, så kontakta John här. Följ honom också på Facebook, Instagram, Pinterest,  YouTubeGoogle+, Twitter och LinkedIn. Välkommen!